[vc_row][vc_column][vc_separator color=”white”][vc_separator color=”white”][vc_column_text]

Bloemenabonnement met gratis bezorging

[/vc_column_text][vc_column_text]Altijd verse bloemen in huis met een bloemenabonnement. Ontvang elke twee weken of elke maand een vers Naturals boeket met de mooiste bloemen van dit seizoen. Onze boeketten zijn 100% vers en komen rechtstreeks van de lokale bloemist. Voor het bloemenabonnement kiezen onze vakkundige bloemstylisten voor de mooiste seizoensbloemen om een prachtig boeket samen te stellen.

Trakteer jezelf of iemand anders op een prachtig cadeau. Bestel nu een Flower Weekly bloemenabonnement en krijg GRATIS bezorging.

rouwboeket bestellen[/vc_column_text][pbr_products title=”Flower Weekly” categories=”flower-weekly” item_style=”style2″ columns_count=”3″ number=”3″][vc_column_text]

Bloemenabonnement: Handig én voordelig

Altijd verse bloemen in huis met een bloemenabonnement. Ontvang elke twee weken of elke maand een vers Naturals boeket met de mooiste bloemen van dit seizoen. Handig én voordelig.

Je betaalt voor het bloemenabonnement slechts eenmalig bezorgkosten. Bij Flower Weekly x5 krijg je dus vier keer gratis bezorging, bij Flower Weekly x8 krijg je zeven keer gratis bezorging en bij Flower Weekly x10 krijg je maar liefst negen keer gratis bezorging.

Eigentijds en kleurrijk

De boeketten van het bloemenabonnement zijn geschikt in onze eigen ‘Naturals stijl’. Verwacht kleurrijke en eigentijds geschikte boeketten, rijkelijk gevuld met de mooiste bloemen van dit seizoen. Je krijgt iedere keer een ander boeket bezorgd. Laat je verrassen door het mooiste wat dit seizoen te bieden heeft.

Bezorging Flower Weekly

De bezorgdatum van de eerste bos bloemen van het bloemenabonnement is minimaal de volgende dag. Op de kalander geef je de eerste bezorgdatum aan van het bloemenabonnement. Op zondagen bezorgen wij niet.

Je kiest ervoor om de bloemen één keer per twee weken of één keer per maand te laten bezorgen. Wil je het bezorgingsmoment tijdens het abonnement wijzigen? Geen probleem. Neem contact met ons op via 010-4142002.

Inclusief Naturals cadeautas

De boeketten worden bezorgd in een Naturals cadeautas met bakje water (alléén in het bezorggebied van Naturals). Zo komen de bloemen altijd fris en fruitig aan op bestemming. Daarbij is de tas een prachtige verpakking, ideaal om cadeau te doen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

STEUN JE LOKALE BLOEMIST IN REGIO ROTTERDAM / DEN HAAG

Wij zijn Naturals. Wij geloven dat bloemen en planten het leven net een beetje mooier maken. We willen daarom zoveel mogelijk mensen verblijden met 100% verse en vakkundig geschikte boeketten en de mooiste planten. Onze bloemen en planten bestel je rechtstreeks bij de lokale bloemist.

De liefde voor bloemen en planten zit bij Mark, de trotse eigenaar van Naturals, in zijn dna. Zijn overgrootvader was één van de eerste bloementelers in de Anna Paulowna polder. Hoewel Mark als tulpenkweker begon, opende hij in 2008 zijn allereerste Naturals winkel in Rotterdam. Inmiddels hebben meerdere Naturals winkels haar deuren geopend in regio Rotterdam en Den Haag.

Met bloemen en planten maken we je leven net een beetje mooier. En daar doen we het voor. Naturals. Make your life bloom.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_separator color=”white”][vc_separator color=”white”][vc_single_image image=”21503″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]

Winkelwagen