[vc_row][vc_column][vc_separator color=”white”][vc_separator color=”white”][vc_column_text]

Rouwboeket en rouwstuk in regio Rotterdam en Den Haag

Op zoek naar een rouwboeket of een rouwstuk in regio Rotterdam of Den Haag? Naturals zorgt al jarenlang voor de mooiste rouwbloemen.

Een rouwboeket of rouwstuk als troost, medeleven en een gedenkwaardig afscheid. Wij denken graag met je mee over de perfecte bloemen voor een memorabel afscheid.

rouwboeket bestellen[/vc_column_text][pbr_products title=”Rouwbloemen” categories=”rouw-boeket” item_style=”style3″ columns_count=”3″ number=”6″][vc_column_text] 

Rouwboeket en rouwstuk in regio Rotterdam en Den Haag

Een rouwboeket of rouwstuk dient als troost en medeleven. Naturals zorgt al jarenlang voor de mooiste rouwboeketten en rouwstukken. Wij helpen graag mee om met bloemen een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Of het nu gaat om een crematie of een begrafenis, bloemen maken van een uitvaart een gedenkwaardig afscheid.

Bij Naturals bestel je rechtstreeks van de lokale bloemist in regio Rotterdam en Den Haag. Onze bloemen zijn 100% dagvers en vakkundig geschikt door onze bloemstylisten.

Rouwboeket staand of liggend geschikt

Als je online een rouwboeket bestelt, kies je voor een rouwboeket wat staand of liggend geschikt is. Het verschil?

Een staand rouwboeket is een ‘normaal’ boeket, wat in een vaas gezet kan worden. Een staand rouwboeket wordt meestal opgestuurd ter condoleance. Hiermee laat je weten dat je bij iemand in gedachten bent in deze verdrietige periode.

Een liggend rouwboeket is plat geschikt zodat je hem op, naast of voor de kist kunt leggen. Een rouwboeket wordt voor een uitvaart daarom vaak plat geschikt.

Desondanks zijn er geen regels. Uiteindelijk kies je zelf wat je het beste vindt passen bij het afscheid.

Kies voor een vaas bij je rouwboeket

Bestel je een staand rouwboeket? Dan is het mogelijk om een vaas bij de bloemen te bestellen, deze bekijk je hier. Kies je voor een vaas bij het rouwboeket, dan zetten wij de bloemen er voor je in.

Rouwstuk bestellen

Het is ook mogelijk om een rouwstuk te bestellen. Het rouwstuk heeft de vorm van een druppel; hij begint vol en loopt vervolgens uit. Dit rouw arrangement wordt meestal gebruikt om op de kist te leggen. Het rouwstuk is, net als de rouwboeketten, beschikbaar in verschillende formaten.

Speciaal verzoek rouwbloemen

Heb je niet de rouwbloemen gevonden die je zocht? Heb je een speciale wens voor de bloemen in het rouw arrangement? Denk je aan een specifieke bloem, kleur of vorm voor het rouwstuk?

Wij denken graag met je mee over de perfecte rouwbloemen voor een memorabel afscheid. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan telefonisch via 010-4142002.

Bezorging Rouwbloemen

Vandaag besteld, morgen in huis. De bezorgdatum van de bloemen is minimaal de volgende dag. Op zondagen bezorgen wij niet. De kosten voor de bezorging bedragen €6,95. Hierboven kun je de bezorgdatum aangeven.

Bij Naturals werken we met dagverse bloemen, hierdoor kan het rouwboeket iets afwijken van de foto.

Naturals: Liefde voor bloemen

Wij zijn Naturals. Wij geloven dat bloemen het leven net een beetje mooier maken. Ook, of misschien wel juist, op de momenten die moeilijk zijn. We willen daarom zoveel mogelijk mensen voorzien van lokale en vakkundig geschikte bloemen en arrangementen.

De liefde voor bloemen zit bij Mark, de trotse eigenaar van Naturals, in zijn dna. Zijn overgrootvader was één van de eerste bloementelers in de Anna Paulowna polder. Hoewel Mark als tulpenkweker begon, opende hij in 2008 zijn allereerste Naturals winkel in Rotterdam. Inmiddels hebben meerdere Naturals winkels haar deuren geopend in regio Rotterdam en Den Haag. Onze bloemen bestel je rechtstreeks bij de lokale bloemist.

Met bloemen maken we je leven net een beetje mooier. Ook wanneer je dit het meest nodig hebt.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Winkelwagen