Archieven: FAQs

Wie is Naturals?

Wij zijn een lokale vakbloemist met verschillende winkels in regio Rotterdam. Je kunt ons vinden in Kralingen, de Markthal, Hillegersberg, Erasmus Medisch Centrum en Zoetermeer. Lees hier meer over ons en onze winkels. We verkopen ook bloemen en planten in onze webshop. De boeketten worden door onze vakkundige bloemstylisten geschikt.

Wanneer worden mijn bloemen bezorgd?

Vandaag besteld, morgen in huis. De bezorgdatum van de bloemen is minimaal de volgende dag. De datum kun je aangeven bij het bestellen op deze website. Op zondagen bezorgen wij niet. Het is (nog) niet mogelijk om een tijdvak aan te geven voor de bezorging.

Hoe verzorg ik mijn bloemen?

Laat je bloemen niet langer dan 24 uur in de Naturals geschenkentas staan. Snij de bloemen met een scherp mes schuin af. Plaats de bloemen in een schone vaas met voldoende water en de bijgeleverde snijbloemvoeding. Verschoon het bloemenwater minstens elke 3 dagen. Laat geen blaadjes in het water hangen, hierdoor komen er bacteriën in het …

Hoe verzorg ik mijn bloemen? Lees meer »

Wat voor kaartje zit er bij het boeket?

Kies je voor een kaartje bij het boeket? Dan stemmen wij het soort kaartje af op de boodschap die jij achterlaat voor de ontvanger. Het is jammer genoeg (nog) niet mogelijk om zelf het kaartje digitaal uit te kiezen. Heb je een speciale wens voor het kaartje? Laat het ons gerust weten via 010-4142002.

Wat zijn Piggy punten?

Alle Naturals winkels doen mee met het Piggy spaarsysteem. Met de Piggy spaarkaart of app heb je een spaarsysteem bij de hand die je bij meer dan 3500 locaties in Nederland kunt gebruiken. Bij elke euro die je in onze winkels besteed krijg je een punt. Verzamel zoveel mogelijk punten en spaar voor leuke beloningen! …

Wat zijn Piggy punten? Lees meer »

Winkelwagen